Help Sales ÁSZF

Farmos játék

Farmerama

Aki kedveli a farmos játékokat, annak alapmű a Farmerama, ahol szokás szerint gazdálkodnod kell, fejleszteni a gazdaságod eladni a termékeket, terményeket és a megszerzett pénzt célszerű visszaforgatnod a gazdaság fejlesztésébe.

Farmerama

0 Tovább

Buboréklövő játék

Bubbels3

Az egyik legtöbbett játszott ingyenes online buboréklövő játék (Bubbels Shooter), amelynek a lényege, hogy három vagy annál több egyforma színű buborékot kell egymás mellé lőni és akkor ezek eltűnnek, majd újabb golyók érkeznek...

bubbels3

0 Tovább

Kovács Béla és a vér útja - Nyomozós játék

Bela Kovacs and The Trail of Blood

Egy nagyon izgalamas magyar fejlesztésű point and click kattintgatós logikai kalandjáték, amelyben egy gyilkosság helyszínére érkezel és meg kell fejtened, hogy ki gyilkolta meg az ismerősöd lányát Annát a csinos és kedves senkinek ártani nem tudó lányt. Aki kedveli a nyomozós játékokat annak mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot is:

Bela Kovacs and The Trail of Blood

0 Tovább

Kutyás játék

Volt

A játék főszereplője Bolt vagy más néven Volt kutyus, akivel végig kell menned az egyes pályákon és közben minél több pontot összegyűjteni. Szokásos platform vagy mászkálós játék, amelyet a főszereplő kutya tesz igazán naggyá...

Run Bolt Run

0 Tovább

Unikornis játék

Robot Unicorn Attack 2

Igencsak érdekes online játék, amelyben egy lóval kell végigszáguldoznod a különböző pályákon. Nem a szokványos mászkálós játék, hanem sokkal inkább egy etalon a flash játékok világában. Ez is olyan játék, amelyet kötelező kipróbálni ;)

Robot Unicorn Attack 2

0 Tovább

Hídépítős játék

Cargo Bridge

A Cargo Bridge az a játék, amelyet minden az online játékok iránt érdeklődőnek ismernie kell és egyszer az életben ezt a játékot mindenképpen ki kell próbálni. A játék lényege, hogy két vagy több pontot hidat kell építened, amely elbírja a kisemberket, bizonyos pályákon nagy fémládákát és akár nehéz elefántot is átcípelnek az általad épített hídon. Még mérnöki tudomány ismerete sem szükséges a játékhoz, bár aki tanult valaha statikát, talán könnyebb dolga lesz a játék során. De természetesen minden egyes pályát ki lehet találni próbálgatással is. Aki szereti a gondolkodós összetett játékokat, mindenképpen próbálja ki ezt a hídépítős játékot ;)

Cargo Bridge

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Egy blog ahol összegyűjtöttük magunknak és másoknak a számunkra legjobb ingyenes online játékokat.

Utolsó kommentek